معجزه ... :: حرف دل

حرف دل

اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر
حرف دل

اسلام تمامش سیاست است ، اسلام این نیست . والله اسلام تمامش سیاست است . اسلام را بد معرفی کرده اند . سیاست مدن از اسلام سرچشمه می گیرد . من از آن آخوندها نیستم که در اینجا بنشینم وتسبیح دست بگیرم ؛ من پاپ نیستم که فقط روزهای یکشنبه مراسمی انجام دهم و بقیه اوقات برای خودم سلطانی باشم و به امور دیگر کاری نداشته باشم.
"امام خمینی (ره)"
.
.
.
ارتباط با من :
ایتا : https://eitaa.com/sajjad_moazeni
سروش : https://sapp.ir/sajjad_moazeni
تلگرام : https://t.me/sajjad_moazeni

آخرین نظرات

این روزها هرجا که می‌نشینی سخن از "برجام" است. برجامی که طی دو سال اخیر جوری قد کشیده و بزرگ شده بود که گویا منجی مردم ایران قرار است از راه برسد. بازار مسکن و کار و اشتغال و سرمایه و تولید و واردات و صادرات و ... دو سال خوابید به هوای "برجام"!

همه منتظر بودند که "برجام" بیاید و معجزه کند. بنزین بشود لیتری 100 تومان و شیرهای شیشه ای به مغازه ها بازگردد و دوباره همه کالاها ارزان شود و با ماهی 500 هزارتومان بشود راحت زندگی کرد و دیگر با حقوق زیر یک و نیم میلیون تومان "فقیر" به حساب نیایی!

دو سال و اندی گذشت. دولت کارها را خواباند. آنقدر "برجام، برجام" کرد که خودش هم باور شد گره کار فقط و فقط با "برجام" باز می شود. به یاد ملانصرالدین، خودش هم رفت در صف آش ایستاد، اما نه از آش خبری بود و نه از "جاش". دشمنی که حالا با لبخند مقابل ما نشسته بود، هم "آش" را با خود برده و هم "جاش" را!

"برجام" امضا شد، اما نه کسی به خیابان آمد و جشن گرفت و نه حتی بچه مدرسه‌ای ها برای کلاس های فوق العاده برجامی به سبک "برخی‌ها" ذوق زده شدند!

"برجام" آمد و اتفاقا خوب هم بود؛ اما نه برای ما. برای شرکت‌های ورشکسته دنیا! برجام آمد و گره کار اروپایی‌ها و غربی‌ها و "دست‌مخملی‌ها" باز شد؛ الحمداله! که این "برجامِ دوست داشتنی" حداقل گره کار "بعضی‌ها" را باز کرد.

هرچه "آقا" تاکید کردند که گره کار به دست جوان ایرانی باز می شود، با سیاست اقتصاد مقاومتی، با بها دادن به تولید داخلی و جلوگیری از واردات کالاهای مصرفی، با تحویل گرفتن سرمایه های درونی نظام؛ اما گوش کسی بدهکار نبود که نبود.

چقدر این "برجامِ دوست داشتنی" خوب است. اساسا قلب‌ها را بهم پیوند می زند. اولاند را نگران بیکاری جوانان ایرانی می کند و روحانی را منجی اقتصاد رو به ورشکستگی فرانسه!

حالا نه تنها برجام امضا شده، بلکه جوهر امضای طرفین هم خشک شده و حتی اگر از همه بدقولی‌ها و بدعهدی‌های "آن طرفی‌ها" هم بتوان چشم‌پوشی کرد، اما از "گوشه چشم این‌طرفی‌ها" که تماما به "آن طرف" دوخته شده نمی توان به سادگی گذشت.

برجام امضا شد اما نه فکری به حال تولید کننده شد و نه به یاد "دیپلمات‌ها" افتاد که اساس کار و کلید اقتصاد ما، "اقتصاد مقاومتی" است نه عکس یادگاری انداختن با مدیرعامل "پژو"!

ایرانی جماعت حاضر است همین "پراید" را سوار شود اما اقتصادش رونق داشته باشد! ایرانی جماعت به همان پژو206 و GLX و پارس راضی است اما به شرط آنکه اقتصادش رونق داشته باشد، نگران اشتغال فرزندش نباشد، از بدو تولد دغدغه ازدواج فرزندش را نداشته باشد.

مخلص کلام اینکه، این روزها "ایرانی‌ها" به این فکر می کنند که بالاخره برجام برای ما یا برای اونا؟!

مگر مشکل اقتصاد ما پژوی مدل جدید سوار نشدن بود و هست؟! اصلا مگر قرار است محصولات جدید پژو با قیمت "پیکان گوجه‌ای جوانان" به "زیر خط فقری‌ها" با اقساط مادام‌العمر اهدا شود که اینگونه منتش را بر سر مردم می گذارند!

باز که برگشتیم به گذشته! پولدارها پولدارتر شوند و فقرا فقیرتر؟!

یعنی تنها دستاورد برجام "تنوع خودرو برای پولدارها" بود. حالا اگر فلان سرمایه‌دار از فلان ماشین مدل بالا که حتی در دوران تحریم هم سوارش می شد، خسته گشت، می تواند بر فلان مدل جدید پژو هم تکیه بزند! خب الهی شکر که مشکلات اقتصادی کشور حل شد!

دولت باید نگران پابرهنه ها باشد نه آنها که حتی در رختخواب هم بدون "پاپوش" خوابشان نمی برد. "غم فقرا" باید موی "دولت" را سپید کند، کمرش را خم و گردنش را کج! نه آنکه سرش را بالا بگیرد و بگوید از تکراری شدن خودروهای شاسی بلندتان دلخور نشوید بزودی حق انتخابتان بیشتر می شود!

بگذریم؛ حرف زیاد است و دل "پابرهنه‌هایی" چون ما پر اما برخی برای آنکه شبها راحت خوابشان ببرد و "تیک تیک" ساعت دیواری مزاحم خواب گرم و نرمشان نشود، پنبه در گوش کرده‌اند و صدای ما را نمی شوند؛ غافل از اینکه برخی دیگر، کمی آنطرف‌تر، خواب که هیچ، آنقدر دنبال "یه قرون دو زار" ته جیبشان "خیابان‌های دودی شهر" را بالا پایین می‌کنند که، ساعت غذا خوردنشان را هم فراموش می کنند و سه وعده را یکجا، با یک لقمه نان و پنیر ادا می‌کنند!

بگذریم که اگر حرف بزنیم با برچسب "بی شناسنامه" بودن دهانمان را می دوزند و ...

بگذریم...

بهتر است سکوت کنیم و از "پولدارتر شدن پولدارها" و "جولان ماشین‌های جدید با شیشه‌های دودی" لذت ببریم و دهانمان را به اندازه "عرض شانه" باز کنیم و بگوییم: "آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآ عجب ماشینی!"

  • حرف دل !...

نظرات (۹)

در آخرالزمان همه چی برعکس میشه ضعیفترین و بیکفایت ترین آدمها مدال افتخار و شجاعت میگیرن
خدااخر عاقبتمان رو بخیر کنه 
اللهم عجل لولیک الفرج
گوشه ای از اقتدار و وفاداری مسئولان این دولت به نظام :
وندی شرمن گفت: آنها خیلی حرفه‌ای و صریح هستند. ما الان همدیگر را با اسم‌های کوچک صدا می‌زنیم و به انگلیسی صحبت می‌کنیم و اینکه دیگر مثل گذشته با ترجمه صحبت نمی‌کنیم گفت‌وگو را خیلی راحت‌تر کرده است.
این دولت ایران است که علیه آمریکا خصومت دارد. در ایران تندروهایی وجود دارند و روحانی یک تندرو است، وی میانه‌رو نیست. هرچند که در ایران به عنوان یک میانه‌رو شناخته می‌شود. با این حال وی خواهان مذاکره با آمریکا و آغاز یک کانال محرمانه برای ارتباط و آغاز مذاکرات بود.
این تحریم‌ نبود که برنامه‌ هسته‌ای ایران را متوقف کرد، بلکه انتخاب رییس‌جمهور حسن روحانی بود که در نهایت ایران را پای میز مذاکره آورد.
او دیپلماسی با پشتوانه احتمال استفاده از گزینه نظامی را یک ابزار بسیار قدرتمند توصیف کرد و گفت که برجام بهترین جایگزین برای اقدام نظامی بود که روی میز قرار داشت.
ظریف در پاسخ به هاله اسفندیاری در شورای روابط خارجی آمریکا :
اگر غربی ها قدر فرصت ایجاد شده را ندانند و با دولت آقای روحانی توافق نکنند، مردم 16 ماه بعد در انتخابات مجلس (7 اسفند 92)پاسخ آنها را با رای دادن به جریانات غرب ستیز خواهند داد.
صحبت های ظریف با البرادعی :
«بسیاری از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری [ایران] از شکست مذاکرات ما سود می‌برند. آنها موفقیتی در این گفت‌وگوها نمی‌بینند و از طرفی آنها آدم‌های پرنفوذی هم هستند. اعتبار اروپایی‌ها و مذاکره‌کنندگان ایرانی هر دو در ایران از دست رفته است. این تنها مشکل اعتماد به آنها نبود، این مشکل اعتماد به جبهه ما هم بود، اعتماد به نوع اعتبار ما در خانه»
فیلم 24 ساخته هالیوود :

گزیده ای از داستان اصلی و فصل 8 این سریال  به شرح زیر است :

فصل 8 سریال 24 حول شخصیت رییس جمهور حسن که رئیس جمهور کشور فرضی کامستان به پیش می رود. رییس جمهور کشوری که خواستار تجدید روابط خود با امریکا و ایجاد تعامل و توافق هسته ای با ایالات متحده می باشد.

بدون شک مقصود از جمهوری اسلامی کامستان در این فصل جمهوری اسلامی ایران می باشد، گزاره های مطرح از قرابت جمهوری اسلامی کامستان با جمهوری اسلامی ایران به قدری واضح و روشن است، که در نگاه اول هر مخاطبی آن را متوجه می شود؛  به طور مثال می¬توان به گزارش شور انگیز و هیجانی خبرنگاران خارجی از ملاقات دو رئیس جمهور و صحبت در باره کنفرانس خبری رئیس جمهور حسن و تیلور درباره مسئله هسته ای کامستان اشاره نمود؛ گزارش که در آن خبرنگار به وضوح به موقعیت جغرافیای جمهوری اسلامی ایران اشاره میکند.
 به وضوح خبرنگار از جمهوری اسلامی ایران صحبت کرده و با به کار بردن عباراتی نظیر خاورمیانه، موفقیت تاریخ، بر این موضوع تاکید کرده است و یا در سکانس بعدی سریال مذاکرات رئیس جمهور تیلور و حسن و دیالوگ های رد و بدل شده مهر تایید دیگری بر این مسئله است؛ 
 حتی در عکس منتشر شده در ارتباط با این فصل پرچم ایران به شکل کاملا کوچک و زیرکانه ای در پشت عکس رئیس جمهور کامستان(ایران) پنهان شده است.رئیس جمهور حسنِ به تصویر کشیده شده در این سریال از دیدگاه آمریکایی ها رئیس جمهوری ایده آل می‌باشد. چهره ارائه شده از این رئیس جمهور حسن در اذهان مخاطبان مثبت می‌باشد و وی جز کاراکتر های خوب فیلم محسبوب می شود، وی در مذاکرات در مقابل تندروی های برادرش که اتفاقا نفوذی دولت کامستان است می ایستد و حتی در انتها جان خود را برای ایجاد امنیت جهانی فدا می کند.
گذشته از تمام نکات ذکر شده رئیس جمهور حسن را باید رئیس جمهور خوب از دیدگاه آمریکایی ها معرفی کرد چرا که از داخل حکومت افرادی نظیر فرهاد اقدام به مخالفت با نظرات او نموده و به عنوان یکی از اصلی ترین همراهان او به مخالفت با تصمیمات رئیس جمهور حسن بر می آید و این نشان دهنده آن است که اپوزسیون داخلی مخالفت زیادی با وی دارد.
  • پرواز سپید
  • سلام
     اتفاقا سکوت نکنیم!

    ایرانی جماعت مجبور است به همه چی راضی باشد... مجبور است

    + سکوت... تنها راهی که داریم!


    پاسخ:
    ایرانی مجبور به سکوت است؟؟؟
    حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به تبلیغات پُرحجم بیگانگان درباره‌ی «تغییر اجباری یا خودخواسته» در سیاست خارجی جمهوری اسلامی افزودند: این تحلیل خوش‌خیالانه‌ی غربی‌ها، در حقیقت ناشی از فشار این واقعیت است که سیاست خارجی جمهوری اسلامی، لااقل در سطح منطقه همچون سدّی مستحکم و صخره‌ای استوار، مانع از یکه‌تازی‌های قدرت‌های سلطه‌گر به‌ویژه آمریکا شده است و آنها، همیشه در آرزوی تغییر این سیاست‌ها هستند.
    سلام زیباست مثل همیشه
    فقط یه چیزی خانم اشتون الان کجاست؟؟
    پاسخ:
    سلام
    خونشون
  • بوی یاس ....
  • سلام. فوق العاده بود
    متاسفانه بعضی ها هنوز چشم و گوششان باز نشده و نمیشود .
  • رفیق خاموش
  • حرف دل شما حرف دل خیلیاست
  • مهدی ابوفاطمه
  • :)
    پاسخ:
    ):
    احسنت جالب بود

    ارسال نظر

    ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
    شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
    <b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">